LEVO

 

ZONWERING & GLASFOLIE

The perfect shadow maker

WIE ZIJN WE?

 

LEVO zonwering en glasfolie is een firma gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van outdoor zonwering en indoor glasfolie voor de horeca, bedrijven en particulieren.

 

Onze firma hecht veel belang aan kwaliteit, duurzaamheid, energiebesparing en estethiek.  Met een persoonlijke service streven wij naar uw blijvend vertrouwen in onze firma.

DE BESTE KWALITEIT

 

De gebruikte stoffen zijn uit het duurzaamste materiaal geweven en zijn van het merk Dickson Constant.  Wij beschikken over een ruim assortiment van RAL-kleuren voor zowel het bovendoek als de voorflap.  De doeken zijn bestand tegen UV-straling en waterafstotend door de aangebrachte vuilafstotende coating.

De kader bestaat uit aluminium profielen dat weer en wind trotseert.

Ook een herbedoeking van uw bestaande zonwering is perfect mogelijk.

CONTACT

 

Wij staan graag tot uw dienst tegen een scherpe prijs.

Telefonisch zijn wij van maandag tot zaterdag van 8u tot 20u te bereiken:

 

Vaste lijn: 015/20.06.62

Mobiel: 0496/81.41.80

 

Mail:  info@levopubliprojects.be

 

 

OUTDOOR ZONWERING

 

Zonwering aan de buitenzijde van een pand is één van de meest gebruikte en meest efficiënte manieren om ongewenste warmte en zonlicht buiten te houden.  Bovendien zorgt zonwering voor schaduw op uw terras en geeft het uw pand meer uitstraling.  Zeker met uw logo en/of tekst gedrukt op het bovenzeil en de voorflap van de zonwering.

 

Onze zonwering kan zowel manueel door middel van zwengel als op afstand bediend worden.  De keuze van manuele of automatische bediening wordt door ons graag uitgelegd tijdens een persoonlijk bezoek aan uw gebouw.

INDOOR GLASFOLIE

 

Indoor glasfolie houdt meer dan de helft van de zonnewarmte buiten zonder dat u in een donkere ruimte leeft.  Licht komt binnen, maar de hitte blijft buiten!

 

Mogelijk betekent dit ook een besparing op uw energiefactuur, omdat glasfolie het gebruik van airconditioning verlaagt.

LEVO gives you the perfect shadow or temperature

ÉÉN VAN ONZE REALISATIES